Zorg lager

Juf Greet

Uw kind is volop in ontwikkeling en krijgt alle kansen om op eigen manier en tempo het beste uit zichzelf te halen! Soms helpen we, in overleg met de juf en de ouders, met extra zorg. Daarom is een goede communicatie zeer belangrijk. Als u zich zorgen maakt over de ontwikkeling van uw kind, dan zoek ik mee naar een oplossing. Dit kan op allerlei vlakken: sociaal-emotioneel, denkontwikkeling, taalontwikkeling, fijne en grove motoriek,...  Aarzel niet om contact op te nemen.

Ik wens uw kind een denderend jaar toe en hoop op een leuke samenwerking!

Onderwijscheque

onderwijscheque

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.

Onze troeven

kantelbergtroeven

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.

Maaltijden

menu mei

menu juni

Schoolmelk

schoolmelk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.

Onze school

school
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25
www.kantelberg.be

Afdeling Lager

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25

Afdeling Kleuter

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
Raadsherenlaan 42
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 89 08