2e leerjaar B

748Juf Shana
co-teaching

Juf Lies, klas 2B

Handig die handen is ons nieuwe wero-thema! Om meer te weten te komen over de verschillende beroepen nodigden we ouders uit in de klas om on meer info te geven.
Maandag trokken de leerlingen van het tweede leerjaar naar Brugge! In de voormiddag konden we genieten van een fantastische rondleiding in het concertgebouw.  We maakten zelf muziek en konden nieuwe…
Jezus komt ons hart verlichten...
Het eerste en het tweede leerjaar trok maandagnamiddag naar de Koude Keuken voor een namiddag vol sport en spel! Dank aan alle ouders voor het verzorgen van het vervoer!  …
We genoten van een fijne, sportieve voormiddag!
Naar aanleiding van ons jaarthema maakten we met ons materiaal een nest.

Onderwijscheque

onderwijscheque

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.

Onze troeven

kantelbergtroeven

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.

Maaltijden

menu mei

menu juni

Schoolmelk

schoolmelk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.

Onze school

school
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25
www.kantelberg.be

Afdeling Lager

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25

Afdeling Kleuter

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
Raadsherenlaan 42
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 89 08