donderdag, 11 oktober 2018 22:23

De burgemeesters uit het 3de kl

  Deze week waren er elke dag verkiezingen in onze klas! 

  Op basis van hun campagne, werd de burgemeester verkozen. Deze had ook wel schepenen nodig, bijvoorbeeld voor het bakken van apelcake! Burgemeester Julian wilde vooral veel spelen (op het speelplein), burgemeester Nina wou dat de kleuters een buggy met een pop erin meebrachten naar school. We wandelden in het heerlijke najaarszonnetje! Burgemeester Bent wou appelcake voor de kleuters uit de klas maar ook voor alle juffen (joepie!) en burgemeester Laure wou dat iedereen een plantje meebracht. Het werd een heerlijke en een leerrijke verkiezingsperiode... En zondag is het aan u!

  verk2      verk 1

  verk3      verk4

  verk5      verk6

  verk7      verk8

  Meer in deze categorie: « Verkiezingen Het bos »

  Onderwijscheque

  onderwijscheque

  De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.

  Onze troeven

  kantelbergtroeven

  Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.

  Maaltijden

  menu mei

  menu juni

  Schoolmelk

  schoolmelk

  Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.

  Onze school

  school
  Vrije Basisschool Kantelberg
  De Linde 94
  8310
  Sint-Kruis
  Brugge
  050 35 14 25
  www.kantelberg.be

  Afdeling Lager

  lager
  Vrije Basisschool Kantelberg
  De Linde 94
  8310
  Sint-Kruis
  Brugge
  050 35 14 25

  Afdeling Kleuter

  lager
  Vrije Basisschool Kantelberg
  Raadsherenlaan 42
  8310
  Sint-Kruis
  Brugge
  050 35 89 08