1e leerjaar A2019-04-26T14:14:25+00:00

Schip Ahoy 1A

Inschepen voor een jaar vol plezier en avontuur! Onze eerste dag in het eerste leerjaar...Spannend! We sprongen het eerste leerjaar in op een leuke manier (zie facebook school). In onze klas lagen allemaal boeken. Hierin mochten we al eens lezen... tot onze grote ontgoocheling konden we nog niet lezen...en dachten we ook dat dit lang zou duren. Toen las meester een verhaal voor over een avontuur met boeken. Van daaruit leerden we een eerste woordje...'ik'. Toen we ons lesje hadden afgewerkt mochten we opnieuw in de boeken neuzen... en wat stelden we vast? Nu kunnen we al een beetje lezen! [...]

By |15 april 2019|1e leerjaar A|

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.


SCHOOLMELK, Bekijk

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA
Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze Privacyverklaring. | Bekijk | Begrepen