1e leerjaar B2019-04-25T18:09:12+00:00

De Slimme kat

Donderdagmiddag was er een integratiemiddag. We werkten rond het boek 'De slimme kat'. We deden een doorschuifsysteem met een muzische activiteiten. Bij meester Kenny luisterden de kinderen naar het verhaal van de slimme kat. Bij juf Jente versierden ze een mooie laars. Juf Sylvia toonde hoe een kat zich kan voelen: blij, bang of boos. Bij juf Lieselot leerden de kinderen een lied over een poes. Het was een leuke middag voor de kleuters en de kinderen van het eerste leerjaar.

By |9 november 2018|1e leerjaar B|

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.


SCHOOLMELK, Bekijk

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA
Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze Privacyverklaring. | Bekijk | Begrepen