2e leerjaar A2019-04-25T18:10:33+00:00

Beroepen in de klas van 2A en 2B.

In het tweede leerjaar kwamen heel wat ouders over de vloer om over hun beroep te spreken. Ons eerste beroep was de mama van Luca, zij is audioloog. We kwamen heel wat meer te weten over het oor en hoe voorzichtig we moeten zijn. De papa van Joshua heeft een evenementenbureau: Beaubelg. De pluspapa van Kobe werkt als baggerman. De papa van Marie-Lynn is zytholoog en barman, hij weet heel veel over bier! De oma van Marie-Lynn werkt in een apotheek, zij toont hoe ze pillen vullen. De opa van Kenjiro is para. De mama van Emma is kinesiste en [...]

By |27 februari 2018|2e leerjaar A|

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.


SCHOOLMELK, Bekijk

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA
Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze Privacyverklaring. | Bekijk | Begrepen