3e leerjaar A2019-04-25T18:11:45+00:00

Iedereen mee!

We zongen het campagnelied 'Iedereen mee' met boomwhackers! Deze maand besteden we extra aandacht aan de campagne van Broederlijk Delen. Samen kunnen we de Oegandese boeren helpen, zodat ze hun gezin kunnen voeden met voldoende, gevarieerd en gezond eten. We zongen samen met het andere derde leerjaar het campagnelied van Broederlijk Delen. Onder begeleiding van juf Sara zongen we uit volle borst. Met de boomwhackers werd dit lied nog net iets specialer... Later deze maand organiseren we ook een sober maal.

By |13 maart 2018|3e leerjaar A|

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.


SCHOOLMELK, Bekijk

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA
Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze Privacyverklaring. | Bekijk | Begrepen