Kleuterschool

Directie en Team van de kleuterschool Kantelberg
Raadsherenlaan 42 • 8310 Sint-Kruis • 050 35 89 08

De directeur staat in voor de dagelijkse leiding van de school. De groep van leerkrachten vormt het onderwijzend personeel. Naast hun zuivere lesopdracht vervullen ze nog andere taken, bijvoorbeeld opvang, middagtoezicht, begeleiding van naschoolse studie… De zorgcoördinator behartigt de zorg voor kinderen op drie niveaus: op school- of leerkrachten- en op kindniveau. De administratieve hulp staat de directeur bij in het administratief beheer van de school.

Onderwijzend personeel

Sabine Cosman
Sabine CosmanKlastitularis peuters
Ik ben voltijds op school en sta dan altijd klaar voor uw peuter(s). U kunt me altijd persoonlijk bereiken door onderstaand formulier in te vullen en daarin uw vragen en mededelingen te vermelden. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.
Lieselotte Six
Lieselotte SixKlastitularis klim-op-klas
Een nieuw project in onze kleuterschool. Juf Lieselotte werkt 4/5 in de klim-op klas. Alle kleuters van Kantelberg komen wekelijks in de klim-op klas langs om te werken rond fijne motoriek en taal. Leuke ontdekdozen, taal-en andere activiteiten zorgen voor een extra stimulans bij onze kleuters. Met vragen kunt u altijd bij mij terecht.
Carolyn Tamsin
Carolyn TamsinKlastitularis 1e kleuter
Ik ben voltijds op school en sta dan altijd klaar voor uw kleuter(s). U kunt me altijd persoonlijk bereiken door nevenstaand formulier in te vullen en daarin uw vragen en mededelingen te vermelden. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk antwoorden.
Veerle Ghesquière
Veerle GhesquièreKlastitularis 1e & 2e kleuter
Ik werk 4/5 op school en op maandag gaan de vriendjes naar de klim-op-klas bij juf. Lieselotte. U kunt me persoonlijk bereiken door nevenstaand formulier in te vullen. Ik zal u dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Ik kijk alvast uit naar een prachtig schooljaar en op een goede samenwerking.
Sylvia Vanmullem
Sylvia Vanmullemklastitularis 3e kleuter A
Ik werk 4/5 op school en ik word op vrijdag vervangen door juf. Lieselotte. U kunt me persoonlijk bereiken door nevenstaand formulier in te vullen. Ik wens uw kleuter een onvergetelijk schooljaar toe en ik hoop op een vlotte samenwerking!

Omkadering

Kristine Tas
Kristine TasDirecteur
Valerie Demey
Valerie DemeyZorg kleuter en 1e leerjaar
Stefaan Devoogt
Stefaan DevoogtPreventieadviseur

Ondersteunend personeel

Marie Neyt
Marie NeytKinderverzorgster
Isabelle Dobbelaere
Isabelle DobbelaereKinderverzorgster
Ann Masson
Ann MassonOnderhoud en refter
Diane De Brabandere
Diane De BrabandereRefter
Isabelle Dobbelaere
Isabelle DobbelaereKinderverzorgster
Christine Derdaele
Christine DerdaeleRefter
Stefanie Vandebuerie
Stefanie VandebuerieVoorschoolse opvang en refter
Nico Geers
Nico GeersVoorschoolse opvang
Silke Anne
Silke AnneNaschoolse opvang
Agnes Keereman
Agnes KeeremanNaschoolse opvang
Jo De Baene
Jo De BaeneMiddag- en naschoolse opvang
Norbert Noël
Norbert NoëlTechnisch onderhoud
Christel Van Renterghem
Christel Van RenterghemHulp administratieve taken
Melinda Platteau
Melinda PlatteauNaschoolse opvang en refter

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.


SCHOOLMELK, Bekijk

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA