Naschoolse activiteiten

Ook dit schooljaar biedt het oudercomité van VBS Kantelberg een mooie waaier naschoolse activiteiten aan.

Voorwaarde is natuurlijk wel dat er per activiteit voldoende inschrijvingen zijn.
We vragen u ook om schriftelijk (of via ons contactformulier) te verwittigen bij afwezigheid (tel. nr. 050 35 14 25).

Naschoolse activiteiten schooljaar 2018-2019

Opgelet: Op vakantie- en andere vrije dagen is er geen naschoolse activiteit.
We onderbreken de activiteiten in december zodat iedereen zich op de toetsen kan voorbereiden.

Reglement

 1. De naschoolse activiteiten van het eerste semester starten op maandag 2 oktober 2017 en eindigen op donderdag 31 mei 2018. Omwille van de proefwerken worden er vanaf 1 december tot aan de kerstvakantie geen activiteiten voorzien. De naschoolse activiteiten hervatten na de kerstvakantie. Ook tijdens de herfstvakantie zijn er geen activiteiten.
 2. De ingeschreven kinderen komen ten vroegste 10 minuten voor het aanvangsuur aan. Leerlingen die activiteiten vanaf 17u15 volgen, betalen 1 uur opvang indien zij op school blijven.
 3. De schoolverzekering verzekert alle kinderen met hun trainers en begeleiders tegen eventuele ongevallen tijdens de activiteiten.
 4. Elk ingeschreven kind heeft zijn benodigdheden (sportuitrusting of knutselmateriaal) bij zich. Er wordt geen toelating gegeven om naar de klaslokalen te gaan.
 5. Kinderen die geen naschoolse activiteit volgen, worden niet op school toegelaten, behalve indien zij in de opvang of studie zitten.
 6. Na de inschrijving ontvangt u een gedetailleerd overschrijvingsformulier. Gelieve binnen 14 dagen na ontvangst van dit overschrijvingsformulier het inschrijvingsgeld over te maken. Deze betaling is definitief.
 7. Hierboven vindt u het uurrooster. Let wel, dit uurrooster kan gewijzigd worden naargelang het aantal inschrijvingen en/of beschikbaarheid van de begeleider. Indien er voor een bepaalde activiteit minder dan 10 inschrijvingen genoteerd worden, kan deze activiteit geschrapt worden.
 8. Als een leerkracht door onvoorziene omstandigheden een les niet kan geven, proberen wij u hiervan tijdig op de hoogte te brengen (telefoon, briefje, e-mail). Indien de afwezigheid zeer plots is en u niet bereikt kon worden, houden wij de kinderen in de opvang.
 9. Mocht een leraar door onvoorziene omstandigheden wegvallen, trachten wij een vervanger te vinden. Indien een activiteit tweemaal niet kan doorgaan, kan u terugbetaling van deze lessen vragen.
 10. Specifieke opmerkingen m.b.t. bepaalde activiteiten:
  • Creativiteit: o.a. tekenen, schilderen, werken met klei, …
   Breng mee: potloden, stiften, penseel, schaar, lijm, vod en zeker een werkschort.
  • Badminton: iedereen die een eigen racket heeft, brengt dit racket mee.

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.


SCHOOLMELK, Bekijk

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA