Naschoolse activiteiten schooljaar 2022- 2023.

Ook dit schooljaar biedt het oudercomité naschoolse activiteiten aan.

De activiteiten gaan van start op maandag 3 oktober 2022 en lopen door tot 31 mei 2023. Tijdens de maand januari zijn er geen naschoolse activiteiten omwille van de toetsenperiode. Eénmaal de activiteiten begonnen zijn, kan er niet meer ingeschreven worden.
 Voor de kinderen die ingeschreven zijn en nadien stoppen, wordt het betaalde bedrag niet teruggestort / verrekend. U kan het secretariaat van de school verwittigen indien uw kind eens niet aanwezig kan zijn tijdens de naschoolse activiteit (tel. nr. 050 35 14 25). Ook dit schooljaar hebben we ervoor gekozen om Whatsapp groepen aan te maken per groep naschoolse activiteit. Op die manier kan de lesgever u op de hoogte houden in verband met wijzigingen. Voor techniek maken we gebruiken van een aparte groep via Classdojo. Lees goed het reglement door. Daar staat alle info i.v.m. startdatum, vakanties, inhaallessen, afwezigheid, materiaal, enz.

begeleide huiswerkklassen en ruim aanbod naschoolse activiteiten -omnisport
Naschoolse activiteiten

Reglement

 1. De naschoolse activiteiten starten op maandag 3 oktober 2022 en eindigen op 31 mei 2023. Tijdens de schoolvakanties, facultatieve vrije dagen en pedagogische studiedagen zijn er geen activiteiten. Tijdens de maand januari zijn er geen naschoolse activiteiten omwille van de toetsenperiode.
 2. Bij afwezigheid of ziekte of personeelsvergadering van een lesgever is er geen les.
 3. De ingeschreven kinderen komen ten vroegste 10 minuten voor het aanvangsuur aan.
  Leerlingen die activiteiten vanaf 16u30 volgen, betalen 0.5 uur opvang indien zij op school blijven.
 4. De schoolverzekering verzekert alle kinderen met hun trainers en begeleiders tegen eventuele ongevallen tijdens de activiteiten.
 5. Elk ingeschreven kind heeft zijn benodigdheden (sportuitrusting) bij zich. Er wordt geen toelating gegeven om naar de klaslokalen te gaan. De lessen omnisport gaan steeds buiten door en kinderen moeten aangepast gekleed zijn.
 6. Kinderen die geen naschoolse activiteit volgen, worden niet op school toegelaten, behalve indien zij in de opvang of studie zitten.
 7. Na de inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met de vermelding van het totale bedrag. Deze inschrijving is pas definitief na betaling van het volledige bedrag.
 8. Hierboven vindt u het uurrooster. Let wel, dit uurrooster kan gewijzigd worden naargelang het aantal inschrijvingen en/of beschikbaarheid van de begeleider.
 9. Als een leerkracht door onvoorziene omstandigheden een les niet kan geven, proberen wij u hiervan tijdig op de hoogte te brengen via de Whatsapp groep of CLassdojo. Indien de afwezigheid zeer plots is en u niet bereikt kon worden, houden wij de kinderen in de opvang. 10. Indien er financiële moeilijkheden zijn om het inschrijvingsgeld te betalen kunt u contact opnemen met de directie.

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk
Kantelberg

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Spontane sollicitaties (motivatiebrief + CV) mogen gestuurd worden naar sollicitaties@basisbrugge.be

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA