Nieuwsflash2019-11-04T17:45:05+00:00

Nieuwsflash

2210, 2019

donderdag 24 oktober verkeersdag

By |22 oktober 2019|

Beste ouder (s) Op donderdag 24 oktober organiseren we naar jaarlijkse gewoonte een verkeersdag op school.  Gedurende die dag organiseren we verschillende activiteiten waaronder fietsparcours,   evacuatie uit een bus, toneel voor de 1ste graad,  fietsbrevet, verkeersspelletjes, fietscontrole voor 4de, 5de en 6de leerjaar door de politie en fiets- en wandeltochtjes. Daarom vragen wij om uw kind met de fiets naar school te laten komen. Indien mogelijk een fietshelm meebrengen. Wij vragen ook aan de kinderen om vanaf dan steeds het fluovestje van de school te dragen Met vriendelijke groeten De werkgroep verkeer  

2904, 2019

HOERA! Onze nieuwe website is klaar!

By |29 april 2019|

We hebben er erg naar uitgekeken! U vindt op onze nieuwe site op een toegankelijke manier alle informatie over onze school en de mogelijkheden die wij bieden. Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier of 050 35 14 25.  

1012, 2018

Naar de bib

By |10 december 2018|

We werden vandaag uitgenodigd door mevrouw Caroline en mevrouw Indra Zij vertelden ons over de werking van de bib. Enkele weetjes: Kinderen en jongeren tot 18 jaar hoeven geen lidgeld te betalen om naar de bibliotheek te gaan. Zij kunnen gratis maximum 10 boeken lenen, per keer. Boeken zitten gerangschikt volgens het alfabet. Men gebruikt hierbij de eerste letter van de familienaam van de schrijver. We kregen per 2 een letter en mochten een boek zoeken, waarvan die de eerste letter van de familienaam van de schrijver is. Zo wisten we ook meteen waar die boekjes moesten terug geplaatst worden. Op elk boek staat er een pictogram. Dit verwijst naar het soort boek (vb Kerstmis, gevoelens, familie,...) Elk boekje wordt gescand en daardoor weet men welk boek je mee hebt. Er bestaan verschillende soorten boeken: Sprookjesboeken, informatieve boeken, kleuterboeken, strips,... We sloten het bezoek af met een dominospel en we mochten 1 boekje kiezen. Woensdag komen de leerlingen uit het zesde leerjaar, om ons boekje voor te lezen! We kijken er naar uit!  

912, 2018

Sinterklaas en speculaas

By |9 december 2018|

We bakten onze eigen speculaas en genoten van een interessante rondleiding. Op 6 december kwamen Sinterklaas en Zwarte Piet naar school. Het waren twee onvergetelijke dagen!  

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA