Opvang

Uw werkuren vallen wellicht niet samen met ons schoolschema.
 Geen nood, wij voorzien in voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur en sluiten onze lokalen pas om 18.30 uur, behalve op vrijdag tot 18.00 uur. 
U krijgt alle tijd om uw kinderen te brengen en op te halen.

Kleuter

 • ’s Morgens
  De school is open vanaf 7:00 uur voor opvang. De kostprijs voor de opvang kunt u vinden onder de bijdrageregeling verder in de schoolbrochure.
  Kinderen die vóór 8.15 uur op school aankomen moeten gebruik maken van die opvang. Die is gratis vanaf 8.00 uur. Tot 8.15 uur is de school niet verantwoordelijk mochten kinderen toch vroeger op school aankomen en bij de ingang wachten. De kinderen mogen geenszins zonder begeleiding op de speelplaats vóór 8.15 uur.
 • ’s Middags
  Over de middag is er steeds toezicht door minimum twee volwassenen: de kleuters die een warme maaltijd nemen eten in 2 groepen. De peuters en het 1ste kleuter eten in de eerste groep. Het 2de en 3de kleuter eten in de tweede groep. De kleuters die boterhammen eten, doen dat onder leiding van een leerkracht.
 • ’s Avonds
  Om 16.05 uur zitten de kleuters op de banken in de zaal te wachten tot de ouders hen komen ophalen. De kleuter geeft een hand aan de juf vooraleer het vertrekt. Zo weet de juf met wie de kleuter mee naar huis is. Na schooltijd is er mogelijkheid tot opvang tot 18.30 uur, behalve op vrijdag tot 18.00 uur. De kinderen van de opvang, worden door de ouders of een verantwoordelijke in hun naam afgehaald aan de opvangklas of bij mooi weer buiten op de speelplaats.

Lager

 • ’s Morgens
  De school is open vanaf 7.00 uur voor opvang. De kostprijs voor de opvang kunt u vinden onder de bijdrageregeling verder in de brochure. Kinderen die vóór 8.20 uur op school aankomen moeten gebruik maken van die opvang. Die is gratis vanaf 8.00 uur.
Tot 8.20 uur is de school niet verantwoordelijk mochten kinderen toch vroeger op school aankomen en bij de ingang wachten. De kinderen mogen geenszins zonder begeleiding op de speelplaats vóór 8.20 uur.
 • ’s Middags
  Over de middag is er steeds toezicht door minimum twee volwassenen: eerst gaan de warme eters en de soepeters binnen en die eten onder leiding van een leerkracht en mevrouw Pascaline die instaat voor de bediening. Via een systeem met tafeloudsten worden de kleinste leerlingen ook geholpen bij het eten en de bediening. Ondertussen kunnen de picknickers bij mooi weer buiten eten aan de picknicktafels.
Bij minder mooi weer en als het kouder wordt eten zij in de refter na de warme maaltijden omstreeks 12.15 uur.
 • ’s Avonds
  Na schooltijd is er mogelijkheid tot studie en opvang tot 18.30 uur, behalve op vrijdag tot 18.00 uur.
De kinderen van de opvang, worden door de ouders of een verantwoordelijke in hun naam afgehaald aan de opvangklas.
 • Woensdagnamiddag
  De leerlingen uit de lagere afdeling verzamelen in de opvang van de lagere school waar ze hun boterhammen opeten. Daar vertrekken ze om 12.15 uur onder begeleiding naar de kleuterafdeling waar ze tot 18.30 uur door hun ouders kunnen worden opgehaald. 
De prijs van deze opvang is dezelfde als die van de andere opvangmomenten nl. € 0,75 per begonnen half uur.

Opvang kleuter

 • Ochtend van 7.00 uur tot 8.40 uur
 • Avond van 16.05 uur tot 18.30 uur (vrijdag van 15.15 uur tot 18.00 uur)

Opvang lager

 • Ochtend van 7.00 uur tot 8.35 uur
 • Avond van 15.55 uur tot 18.30 uur (vrijdag van 15.10 uur tot 18.00 uur)

Namen en contactgegevens van de verantwoordelijken kunt u vinden in de schoolbrochure.

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk
Kantelberg

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Spontane sollicitaties (motivatiebrief + CV) mogen gestuurd worden naar sollicitaties@basisbrugge.be

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA