Wie is wie op onze school?

Een school ‘draait’ door de inzet van een groot aantal mensen. Niet alleen de titularissen en de leerkrachten van zorg en gym, maar ook de mensen met talloze ondersteunende taken.

Algemene foto VBS Kantelberg

Onze school

Dit is onze (officiële) naam:

Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310 Sint-Kruis (Brugge)
Tel. 050 35 14 25
directie@kantelberg.be

De hele lokale gemeenschap is verantwoordelijk voor haar opvoedingsproject. Voor de opleiding van de kinderen spelen de leerkrachten een onvervangbare rol. In onze school werken echter nog andere mensen mee om de opvang, de administratie en het sociale leven te organiseren. Om een volledig beeld van de organisatie te schetsen, vermelden we iedereen die bij de school betrokken is.

Maak kennis met de mensen van onze school, de titularissen, administratie en secretariaat, opvang, refter en maaltijden, onderhoud, ICT en last but not least de directie en het schoolbestuur.

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk
Kantelberg

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Spontane sollicitaties (motivatiebrief + CV) mogen gestuurd worden naar sollicitaties@basisbrugge.be

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA