Jaarthema

 

kleuter: Droom, Durf, Doe, Deel!

droomIn de kleuterafdeling werken we het jaarthema uit a.d.h.v. het boek: “Wat is een droom”, van Hubert Schirneck en Sylvia Graupner. Jonas de mol wil zo graag weten wat een droom is en hoe hij die kan waarmaken. Hij vraagt het aan al zijn vrienden, maar elk dier vertelt weer wat anders. Elke maand krijgt hij een uitdaging om dan eind juni te kunnen terugblikken op een jaar vol leuke herinneringen.

 

 

lager: Droom geluk

gelukHet jaarthema voor de lagere school luidt: droom geluk. Aan de hand van het prentenboek gaan we met kinderen en de personages maandelijks op zoek naar wat ons echt gelukkig maakt en hoe we van onze school een warm nest kunnen maken. Een warm nest waarin iedereen zijn geluk vindt en anderen kan respecteren om wie ze zijn.

Onderwijscheque

onderwijscheque

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.

Onze troeven

kantelbergtroeven

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.

Schoolmelk

schoolmelk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.

Onze school

school
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25
www.kantelberg.be

Afdeling Lager

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25

Afdeling Kleuter

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
Raadsherenlaan 42
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 89 08