realisatiesHier ziet u een overzicht van hetgeen we hebben gerealiseerd op pedagogisch en organisatorisch gebied, alsook professionalisering, methodes, infrastructuur, veiligheid, digitaal en brochures.

Lees meer...

Missie en visieKantelberg is een creatieve, vernieuwende en ondernemende basisschool. Vanuit de mogelijkheden en de motivatie van elke leerling, ontwikkelt Kantelberg de talenten van elk kind dat haar is toevertrouwd.

Lees meer...

KernwaardenMaak kennis met onze kernwaarden en de cultuur van onze organisatie, hoe we over Kantelberg denken en handelen in relatie tot onze stakeholders en hoe we dagelijks met elkaar omgaan. We willen deze waarden delen en ze op een authentieke manier beleven en uitdragen.

Lees meer...

Strategische doelenWilt u meer weten over onze doelstellingen? Hier staan deze duidelijk op een rijtje.

Lees meer...

Onze zorgvisieHoge eisen en verwachtingen zijn een kenmerk van effectief en breed zorgend onderwijs. Iedere leerling is uniek en heeft een eigen behoeftepatroon dat bovendien in de tijd en met de leeftijd kan variëren. Schoolactiviteiten probeert men zo op elkaar af te stemmen dat er een leersamenhang ontstaat die aansluit bij de ontwikkelingsbehoeften van de leerling.

Lees meer...

Onderwijscheque

onderwijscheque

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.

Onze troeven

kantelbergtroeven

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.

Maaltijden

menu mei

menu juni

Schoolmelk

schoolmelk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.

Onze school

school
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25
www.kantelberg.be

Afdeling Lager

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25

Afdeling Kleuter

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
Raadsherenlaan 42
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 89 08