onze troevenKantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.

 • Kleinschalig, familiaal karakter


  Kantelberg is een school op kindermaat. Kinderen kunnen er thuis komen. Kantelberg is één grote familie.
 • Oase van groen, veel ruimte


  De locaties van Kantelberg zijn uniek. De groene inplanting ademt ruimte en gezonde lucht. Naast leerruimte heeft elk kind immers nood aan speelruimte.
 • Elk kind nummer één


  Door onze kleinschaligheid komt elke kind bij ons op de eerste plaats. Kantelberg koestert haar leerlingen zodat ze alle ontwikkelkansen krijgen.
 • Muzische- en sportnamiddagen


  Leren zien we in Kantelberg zo breed mogelijk. Naast wiskunde en moedertaal is er veel aandacht voor sport en cultuur. Uw kind moet zijn talenten ontdekken. Een sterk leerkrachtenteam stapt mee op zoek naar de sterktes van elke leerling.
 • Ruime aanbod in naschoolse activiteiten


  Ook na schooltijd zorgen we in Kantelberg voor aangepaste activiteiten. Elke leerling vindt er zijn gading. Vandaag is er keuze uit: dans, computervaardigheid, pingpong, crea-activiteit, badminton, netbal, dactylo...
 • Voor- en naschoolse opvang


  Uw werkuren vallen wellicht niet samen met ons schoolschema. Geen nood, wij voorzien in voorschoolse opvang vanaf 7 uur en sluiten onze lokalen pas om 18 uur. U krijgt alle tijd om uw kinderen te brengen en op te halen.

Onderwijscheque

onderwijscheque

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.

Onze troeven

kantelbergtroeven

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.

Maaltijden

menu mei

menu juni

Schoolmelk

schoolmelk

Het Europese Schoolmelk Programma gaat over melk, yoghurt, kaas, karnemelk en andere heerlijke melkproducten die belangrijk zijn voor een goede voeding en een uitgebalanceerd dieet. Goed eten, fit blijven en gezond zijn. Melk en melkproducten zitten boordevol calcium, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Ze geven je alle dagen nieuwe kracht.

Onze school

school
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25
www.kantelberg.be

Afdeling Lager

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
De Linde 94
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 14 25

Afdeling Kleuter

lager
Vrije Basisschool Kantelberg
Raadsherenlaan 42
8310
Sint-Kruis
Brugge
050 35 89 08