Home2020-09-23T15:53:21+00:00
1109, 2020

OP VRIJDAG 18 SEPTEMBER STAPPEN EN TRAPPEN WE NAAR SCHOOL

11 september 2020|

Beste ouder(s)

 

Naar jaarlijkse gewoonte vindt op vrijdag 18 september tijdens de Week van de Mobiliteit (14 tot 20 september) de STRAPDAG plaats. Op deze autoluwe schooldag komen duizenden kinderen te voet, met de fiets, step, gocart of skates naar school. Duurzaam naar school is leuk, gezond, goed voor het milieu en zorgt voor mee veiligheid op de schoolroutes en aan de schoolpoort.

De Strapdag is een campagne van het Octopusplan (Voetgangersbeweging vzw), een organisatie die ijvert voor kindvriendelijke schoolomgevingen en duurzaam woon-schoolverkeer.

Daarom vragen wij om met de fiets, step of te voet naar school te komen. Ook vragen wij om je kind fluorescerende kledij aan te doen.

Tijdens de voormiddag zingen we samen het straplied en in de namiddag houden we een miss/mister fluo  verkiezing voor de leerlingen

Met vriendelijke groeten

Werkgroep verkeer

Vrije Basisschool Kantelberg

Dé basisschool te Male

Onze troeven

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.

Naar school gaan is pas fijn wanneer er wordt gekeken naar wat er ‘nu’ leeft en welke toekomst er aan komt. Kantelberg koestert haar leerlingen zodat ze alle ontwikkelkansen krijgen.


Toekomstgericht, Bekijk
Kantelberg is een school op kindermaat. Kinderen kunnen er thuis komen. Kantelberg is één grote familie. Familiaal karakter. Een oase van ruimte en groen: looppiste, voetbalveld, moestuin, kippenhok, insectenhotel, doolhof, vijver, boomgaard, picknickruimte, leescaravan, buitenspeelgoedkar


Kleinschalig, familiaal, Bekijk

De locaties van Kantelberg zijn uniek. De groene inplanting ademt ruimte en gezonde lucht. Naast leerruimte heeft elk kind immers nood aan speelruimte.


Groene omgeving, Bekijk
Begeleide huiswerkklassen en ruim aanbod naschoolse acviteiten: techniek, schaken, dans, omnisport, muziekatelier, schoolkoor, voetbal, badminton,… Schoolkoor en muziekatelier: ukelele, orff instrumenten, notenleer, samenzang, …


Naschoolse activiteiten, Bekijk
Uw werkuren vallen wellicht niet samen met ons schoolschema. Geen nood, wij voorzien in voorschoolse opvang vanaf 7 uur en sluiten onze lokalen pas om 19 uur. U krijgt alle tijd om uw kinderen te brengen en op te halen. Naschoolse opvang van 7u tot 19u. Ook op woensdagnamiddag!


Voor- en naschoolse opvang, Bekijk

Extra begeleiding enerzijds, extra uitdagingen anderzijds.


Brede zorgwerking
Overlegmomenten en informele babbels met ouders!


Sterk in ouderbetrokkenheid

De onderwijscheques voor het komende schooljaar kunnen tussen 1 augustus van het huidige jaar en 30 juni van het volgend jaar gekocht worden in het Sociaal Huis.


ONDERWIJSCHEQUE, Bekijk

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.


ONZE TROEVEN, Bekijk

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA
Go to Top