Loading...
Home2019-03-26T18:37:10+00:00

Onze troeven

Kantelberg heeft veel voordelen te bieden aan u en uw kind. Deze pluspunten koesteren we en houden we dagelijks op peil.

Kantelberg is een school op kindermaat. Kinderen kunnen er thuis komen. Kantelberg is één grote familie.


Kleinschalig, familiaal, Bekijk

Naar school gaan is pas fijn wanneer er wordt gekeken naar wat er ‘nu’ leeft en welke toekomst er aan komt. Kantelberg koestert haar leerlingen zodat ze alle ontwikkelkansen krijgen.


Toekomstgericht, Bekijk

De locaties van Kantelberg zijn uniek. De groene inplanting ademt ruimte en gezonde lucht. Naast leerruimte heeft elk kind immers nood aan speelruimte.


Groene omgeving, Bekijk

Ook na schooltijd zorgen we in Kantelberg voor aangepaste activiteiten. Elke leerling vindt er zijn gading. Vandaag is er keuze uit: dans, computervaardigheid, pingpong, crea-activiteit, badminton, netbal, dactylo…


Naschoolse activiteiten, Bekijk

Uw werkuren vallen wellicht niet samen met ons schoolschema. Geen nood, wij voorzien in voorschoolse opvang vanaf 7 uur en sluiten onze lokalen pas om 18 uur. U krijgt alle tijd om uw kinderen te brengen en op te halen.


Voor- en naschoolse opvang, Bekijk

Nieuwsflash

Een school heeft altijd heel wat mee te delen. Dit verandert haast met de dag. We raden dan ook aan om hier regelmatig – bij voorkeur dagelijks – een kijkje te nemen, want er staan regelmatig belangrijke zaken in. Het kan het verschil betekenen tussen mee en nèt niet mee.

HOERA! Onze nieuwe website is klaar!

By |29 april 2019|

We hebben er erg naar uitgekeken! U vindt op onze nieuwe site op een toegankelijke manier alle informatie over onze school en de mogelijkheden die wij bieden. Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier of 050 35 14 25. [...]

Naar de bib

By |10 december 2018|

We werden vandaag uitgenodigd door mevrouw Caroline en mevrouw Indra Zij vertelden ons over de werking van de bib. Enkele weetjes: Kinderen en jongeren tot 18 jaar hoeven geen lidgeld te betalen om naar de bibliotheek te gaan. Zij kunnen gratis [...]

Sinterklaas en speculaas

By |9 december 2018|

We bakten onze eigen speculaas en genoten van een interessante rondleiding. Op 6 december kwamen Sinterklaas en Zwarte Piet naar school. Het waren twee onvergetelijke dagen!  

Contacteer vrije basisschool Kantelberg

Met dit formulier stuurt u een bericht naar de directie van vrije basisschool Kantelberg.

Contacteer Kantelberg
reCAPTCHA
Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze Privacyverklaring. | Bekijk | Begrepen