Ontdek Kantelberg

Wij zijn een gezellige basisschool in Sint-Kruis (Male)

Omringd door groen bieden we een unieke omgeving waarin spelen, ontdekken en leren hand in hand gaan. De warmte van ons team zorgt voor een veilige haven waar elk kind kan groeien. Wij staan voor kwalitatief onderwijs waar het welbevinden van elk kind centraal staat.

Kleuterafdeling

Onze knusse kleuterafdeling bevindt zich in de Raadsherenlaan

Ontdek een wereld van speels leren in onze kleuterschool. Onze ruime, lichtrijke klaslokalen bieden voor elke kleuter wat wils. Bovendien kunnen onze jongsten genieten van onze weelderige tuin met fruitbomen, een doolhof, een kippenhok en heel veel plaats om te ravotten. In het 3e kleuter worden er integratiemomenten voorzien met het eerste leerjaar. Zo leren de kleuters ook al eens onze lagere afdeling kennen.

Lagere afdeling

In De Linde vinden we onze lagere afdeling

We streven ernaar om kwalitatief onderwijs op maat van elk kind aan te bieden. Onze school biedt meer dan alleen kennisoverdracht. We creƫren een stimulerende omgeving waarin kinderen zich volop kunnen ontplooien. In combinatie met een uitgestrekte speelplaats, veel groen en een heus voetbalplein bieden we de perfecte setting voor elk kind om te groeien, te ontdekken en te stralen. Ons enthousiast team staat klaar om elk kind te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.